Zsírüzemi szalonnarészleg királyából lett szegedi steak- és hamburgerpápa – Itt az Embör negyvenharmadik portrépodcastja, Ferkov Lajossal

A mai napig azt mondja, valójában nincs vendéglátós tapasztalata. Autodidakta módon épített fel egy sikeres steakházat, ehhez az is kellett, hogy rájöjjön, Magyarországon kevés hentes ért a marhahúshoz. Az Embör, aki megmondja, miért jó a wagyu.
Gedzo

2022. augusztus 07. 14:00

Zsírüzemi szalonnarészleg királyából lett szegedi steak- és hamburgerpápa – Itt az Embör negyvenharmadik portrépodcastja, Ferkov Lajossal

A Famous Steakhouse mára Szeged ikonikus helye lett. Az étterem fejlődése nagyon látványos, az egyik vendéglátóhely fölötti helyiségből eljutottak Szeged belvárosába, annak is egyik központi helyére. Ferkov Lajos csocsómániás, reméljük hamarosan országos csocsóbajnok, aki szereti a húst, de nem rajong a wagyuért a negyvenharmadik Embör.

 

  • Mi volt az első hús, amit evett?
  • Mivel foglalkozik az édesapja?
  • Mi akart lenni gyerekkorában?
  • Mit „tanult” a főiskolán?
  • Mi volt az első munkahelye?
  • Hogy sikerült a tetőfedőüzlet?
  • Mi az a rostélyos?
  • Hogy szerepelt az első országos csocsóversenyén?
  • Hol áll idén a magyar bajnokság összetett versenyében?

 

  • Mit adott el az étterem megnyitásához?
  • Értenek a hentesek a marhához nálunk?
  • Hogyan készítik a steaket a Famous Steakhouse-ban?
  • Hányszor járt Amerikában?
  • Honnan szerzik be a marhát?
  • Mi van a fagyasztott hússal?
  • Mit tud a wagyu? Egyáltalán, hogy kell kiejteni ezt a szót?
  • Hányszor hangzik el az adásban az, hogy „őrület”?

 

Ferkov Lajos, az Embör.

 

 

Embörök, akik eddig beszéltek.

Vélemények

mutasd mind