Vásárolt már webshopon keresztül nyári táborozást a gyerekének? Szegeden már ilyet is lehet! Na, és leszünk-e újra csoportelsők a foci-Eb-n, mint öt éve? – Itt a Szeged Podcast 44. adása!

Gedzo és Kovács M. Norbert ezen a héten is megbeszélnek néhány olyan dolgot, ami szerintük a szegedieket mostanában érdekelheti, és ajánlanak pár olyan programot, amire érdemes lehet benevezni a következő napokban.

2021. június 05. 09:22

Vásárolt már webshopon keresztül nyári táborozást a gyerekének? Szegeden már ilyet is lehet! Na, és leszünk-e újra csoportelsők a foci-Eb-n, mint öt éve? – Itt a Szeged Podcast 44. adása!

A járvány harmadik hullámának lényegében vége, de legalábbis nagyon visszavett a vírus, talán szabadságra ment, vagy nyaralni, vagy csak elfáradt. Azt, hogy ez meddig tart, nem tudjuk, de az biztos, hogy az elmúlt hónapokban egy rakás szülő szinte teljesen kimaxolta a szabadságait, így talán minden korábbinál jól jön majd a gyermekfelügyelet a nyári szünetben. Szeged ebből a szempontból elég jó helyzetben van, a Szent-Györgyi Albert Agóra egy rakás nyári tábort kínál, de tényleg nagyon sokat, sokfélét, és különlegeseket is, amiket az intézményén honlapjáról egy táboros webshopból is megvásárolhatunk. Ugyanúgy kosárba kell tenni a tábort és bankkártyával kifizetni, mintha egy mikrót vennénk az eMagon, vagy ilyesmi. Jó, nem? Szerintünk nagyon!

Ezt egyébként Orbán Héditől, a Szent-Györgyi Agóra igazgatójától tudtuk meg, akivel az adás első felében beszélgettünk az idei nyári táborokról, valamint arról, hogy miként élte át az intézmény az elmúlt több mint egy évet a világjárvány kitörése óta.

Szeged Podcast · Szeged Podcast 044 · 2021.06.04.

 

Az adás második felében a többi között két hét múlva kezdődő labdarúgó-Európa-bajnokságról beszélgettünk, röviden sorra vettünk néhány szerintünk érdekes hírt az elmúlt napokból, és programokat is ajánlottunk az előttünk álló napokra. De például az is kiderült, hogy melyikünk és miért hallgatta szó szerint rongyosra Ákos egyik lemezét a kilencvenes évek közepén, amit aztán azzal igyekezett feldolgozni, hogy gyorsan megvette a Scooter első nagylemezét kazettán a Centrum melletti, utcai kazetta- és CD-árusnál.

És ez még bőven nem minden, ezen a héten is egy jót beszélgettünk!

Hallgassa, aki úgy érzi!

kmn