Sunder Club: régi-új szórakozóhely Szeged közepén, ami azokat célozza, akik eddig nem nagyon tudtak hozva járni rendszeresen – Itt a Szeged Podcast 68-adik adása!

Ahogyan múlt héten, ezúttal is zenével kapcsolatos témánk volt heti közéleti podcast-sorozatunkban: Kovács „Milu Mination” Milánnal, a régi Gin Tonic helyén nyíló klub egyik vezetőjével beszélgettünk.
Kovács M. Norbert

2021. november 26. 20:45

Sunder Club: régi-új szórakozóhely
Szeged közepén, ami azokat célozza, akik eddig nem nagyon tudtak
hozva járni rendszeresen – Itt a Szeged Podcast 68-adik adása!

Egész jó napokat élhetnek most Szegeden azok, akiket annál valamivel jobban érdekel a zene, hogy bekapcsolják a munkahelyükön a Rádió 88-at, vagy elindítják a kedvenc playlistjüket a Spotify-on. Múlt szombaton nyitott DJ Kő hiánypótló lemezboltja a Híd és a Deák Ferenc utca sarkán, így egy hete vele beszélgettünk ennek kapcsán, most pedig a Sunder Club nyílik meg alig valamivel arrébb, két saroknyira a Wesselényi utcában, ahol általában semmi sincsen, csak a Tisza Szálló bejárata, meg ahol annak idején a Gin Tonic élte szebb napjait, és ahol most ebből az egykor népszerű helyből igyekeznek lelkes szegedi fiatal dj-k újra egy említésre méltó, izgalmas szórakozóhelyet kialakítani.

 

A koncepciójuk az, hogy olyan zenei stílusokban igyekeznek majd bulikat, koncerteket, rendezvényeket szervezni, amiket nem, vagy csak ritkán vállalnak be a környék népszerű diszkói, és amiknek a közönsége az utóbbi években finoman szólva nem volt elkényeztetve Szegeden. Techno, house, hiphop, trap, goa trance, ambient és elektronika, meg ami még közben alakul.

 

A lelkesedés megvan, ötletekből sincs hiány, de hogy pontosan mit is akarnak és milyen elképzeléseik vannak, mennyire tudnak előre tervezni és hová fejlődnének tovább, ha bejön a számításuk, arról Kovács Milánnal, a Milu Mination néven a szegedi éjszakában is ismert dj-vel, a klub egyik vezetőjével beszélgettünk.

 

 

A nyitó hétvégéjüket éppen most tartják, aki akarja még ma is, és holnap is meg tudja nézni magának a Sundert! Mindkét nap reggelig tart a buli.

 

Hallgassa, aki úgy érzi!