Prieger Zsolt: Konkrét tervem van a jövőre, addig fogom csinálni az Animát, amíg vagyok – Itt a Szeged Podcast ötvenötödik, SZIN-es adása!

Dumálunk a SZIN-ről, és mutatunk egy interjút egy olyan emberrel, akire mindig érdemes odafigyelni.

2021. augusztus 28. 15:12

Prieger Zsolt: Konkrét tervem van a jövőre, addig fogom csinálni az Animát, amíg vagyok – Itt a Szeged Podcast ötvenötödik, SZIN-es adása!

Egy hét kihagyás után újra megbeszéljük, amik szerintük ezen a héten Szegeden fontos, és hát mi más lehetne az, mint a Szegedi Ifjúsági Napok, ami tavaly az összes többi magyar nyári zenei fesztiválhoz hasonlóan elmaradt, idén viszont újra itt van és ötnapos. A fesztiválon szerzett eddigi élményeinkről, az általunk látott koncertekről, érdekes tudnivaókról, valamint minden egyébről beszélgettünk Gedzóval, ami a fesztivál kapcsán az eszünkbe jutott a péntek délelőtt rögzített adásban.

A Szeged Podcastbe vendéget ezúttal nem hívtunk, viszont készítettem egy interjút a fesztivál első, szerdai napján az Anima Sound System főnökével, zenei agyával, Prieger Zsolttal, akit a zenekar aktuális állapotán, jövőjén túl a jelenlegi magyar közállapotokról, közhangulatról is kérdeztem. Zsolt egy rendkívül nyitott, sokszínű gondolkodású ember, aki ezúttal is érdekes és megfontolandó dolgokról beszélt mind a zenével, kultúrával, mind a magyar politikai élethez való viszonyával kapcsolatosan.

Szeged Podcast · Szeged Podcast 055 · 2021.08.27.

 

Hallgassa, aki úgy érzi!

kmn

Címlapon

mutasd mind