Pacalrotyogtatás az újszegedi tizenhétemeletes egyik konyhájában – Itt az Embör harminckettedik portrépodcastja, Bálint Ferenccel

Általános iskolában Háztartási fakultációra járt – így kezdődött minden. Azóta megugrott pár szintet.
Gedzo

2022. március 27. 14:56

Pacalrotyogtatás az újszegedi
tizenhétemeletes egyik konyhájában – Itt az Embör harminckettedik
portrépodcastja, Bálint Ferenccel

Gedzo szegedi hangképcsarnokának, az Embörnek a harminckettedik vendége Bálint Ferenc.

 

  • Mik voltak a kedvenc gyerekkori ételei?
  • És mennyit szeret enni?
  • Hogyan eszik egy szakács?
  • Milyen ételt főztek a II-es kórházban, amikor ott járt a Háztartási fakultációval?
  • És egyáltalán, miért kezdett oda járni?
  • Milyen íze van a nutriának?
  • Ki felvételiztette a középiskolába?
  • Hány fűszert ismert fel?
  • Hova járt gyakorlatra?
  • Hány pontyot pucoltak meg az első gyakorlati napjukon?
  • Mennyi volt az ösztöndíja és mennyi volt az első órabére?

 

(fotók: Iványi Aurél)

 

  • Melyik országba nyertek utazást egy vetélkedőn?
  • Mekkora fizetéssel kezdett a Hágiban?
  • Hova jártak kajálni a Tempó taxisok?
  • Melyik étteremben kellett először valami különleges ételt kitalálnia?4
  • Hol, milyen versenyen szerzett először aranyérmet?
  • Kiknek főz mostanában pacalt?
  • Milyen éttermet nyitna?
  • Milyen alapanyagot próbálna ki még szívesen a konyhájában?

 

Bálint Ferenc, az Embör.

 

Embör, aki már beszélt.