Orbitális baromságok, kínzó párbeszédek: megnéztük a Moonfallt, hogy nektek már ne kelljen. És ez még nem minden!

Roland Emmerich katasztrofális filmje mellett a Rémálmok sikátora, az Expedíció, az Oscar-jelöltek, és még egy csomó minden szóba kerül. Itt a legfrissebb Mozizgatunk Gedzóval és Kovács M. Norberttel!
Kovács M. Norbert

2022. február 10. 15:50

Orbitális baromságok, kínzó párbeszédek: megnéztük a Moonfallt, hogy nektek már ne kelljen. És ez még nem minden!

Gedzo szokás szerint a múlt hét óta megnézett egy rakás filmet, köztük Guillermo del Toro új moziját, a Rémálmok sikátorát, amiről éppen a napokban derült ki, hogy ott van a legjobb filmnek járó Oscar-díj idei jelöltjei között, másik kilenc (!) filmmel együtt.

 

Ezen kívül az adában Gedzo beszél még Xavier Dolan Ez csak a világ vége című 2016-os filmjéről, a nemrég elhunyt Gaspard Ulliel, Marion Cotillard, Léa Seydoux, és Vincent Cassel főszereplésével, John Michael McDonagh 2011-es filmjéről, A guardistáról, Alex Garland Expedíció című filmjéről Natalie Portman, Jennifer Jason Leigh főszereplésével, és Anthony Hayes párszereplős filmjéről Zac Efronnal, valamint a Yellowjackets című misztirkus drama-horror sorozat első évadáról.

 

 

Na, és persze megnéztük a Moonfallt, Roland Emmerich új filmjét, ami annyira rossz, hogy már szinte jó, de inkább mégsem, éppen ezért nem is zavartatjuk magunkat amiatt, hogy gátlástalanul elspoilerezzük az egészet. Mert ezt a filmet tényleg senkinek nem éri meg megnéznie.

 

Az adás végén átnézzük az Oscar-jelöltek napokban megjelent listáját, és persze a heti mozipremiereket is megbeszéljük.

 

Hallgassa, aki úgy érzi! 

Címlapon

mutasd mind

Vélemények

mutasd mind