Mozizgatunk: Megnéztük az Amerikába jöttem 2-t, hogy nektek már ne kelljen

Újra itt van heti filmes okoskodásunk, amiben több mint féltucat filmről mondjuk meg a magunkét.

2021. március 17. 22:40

Mozizgatunk: Megnéztük az Amerikába jöttem 2-t, hogy nektek már ne kelljen

Hetek óta két film az, amivel tele van az internet: az egyik Eddie Murphy 1988-as mozijának, az Amerikába jöttemnek a folytatása, a másik a Zack Snyder-féle Az Igazság Ligája. Utóbbit még nem mutatták be, előbbi viszont már egy ideje látható az Amazon Prime Videón, úgyhogy jól meg is néztük, és sajnos kicsit sem tudtunk örülni annak, amit láttunk. Hogy miért, ezt részletesen megdumáljuk az adásban.

Két régi Spielberg-filmről is beszélgetünk, ezek az E.T. A földönkívüli és A cápa, amiket elég valószínű, hogy a legtöbben már legalább egyszer láttak, akik viszont nem, azoknak érdemes ezeket pótolni, hiszen mindkettő az elmúlt ötven év hollywoodi klasszikusai közé tartozik. Hogy miért, azt röviden elmondjuk.

Az adásban ezeken túl Frank Oz A stepfordi feleségek című 2004-es filmjéről is dumálunk, ami egy szürreális vígjáték remek színészekkel: Nicole Kidman, Matthew Broderick, Bette Midler, Glenn Close, Christopher Walken, és Roger Bart is látható benne, és az a fajta kvázi családi film, amit anélkül nézhetünk meg, hogy fel akarnánk vágni az ereinket a végére.

Mozizgatunk · Harmadik évad - Tizenegyedik rész · 2021.03.17.

 

Edward Norton 2019-ben rendezte az 1950-es években játszódó Árva Brooklyn című krimit, aminek ő maga a főszereplője, egy Tourette-szindrómás férfit alakít benne, aki magánnyomozó főnöke meggyilkolása ügyében nyomoz, és amiben mellette a többi között Alec Baldwin, Willem Dafoe és Bruce Willis is látható. Régóta terveztük már, hogy erről a filmről is beszélgetünk, most végre ennek is eljött az ideje.

De szóba kerül még John Singleton Fekete vidék című 1991-es filmje, és Fisher Stevens vadiúj, Palmer című mozija is, aminek Justin Timberlake a főszereplője, valamint az Oscar- és az Arany Málna-jelölésekről is dumálunk egy keveset.

Hallgassa, aki úgy érzi!

kmn

Címlapon

mutasd mind