Mozizgatunk-évzáró: ez volt 2021 a mozikban és a streamingen + ilyen az új Mátrix és a Ne nézz fel!

Hónapról hónapra végigvesszük az idei évet filmes-mozis podcastsorozatunk idei utolsó adásában.
Kovács M. Norbert

2021. december 29. 22:15

Mozizgatunk-évzáró: ez volt 2021 a mozikban és a streamingen + ilyen az új Mátrix és a Ne nézz fel!

Két hete véget ért a Mozizgatunk podcastsorozat negyedik évada, a múlt héten karácsonyi, ezúttal pedig évösszegző adást készítettünk az új évad jövő heti indulása előtt. Az év első fele karanténban, mozik nélkül telt, így jobb híján csak a streamingszoláltatók kínálatát, meg egymást néztük otthon, majd tavasszal szerencsére véget értek a korlátozások, és elkezdtek érkezni az új bemutatók a mozikba. Az adásban végigvesszük, hogy mik voltak az év legfontosabb bemutatói, majd listázzuk, ezek közül nekünk mik voltak a legmaradandóbbak.

 

Közben pedig az év vége két legfontosabb filmbemutatóját is véleményezzük: elmondjuk, milyen szerintünk az új Mátrix, valamint Adam McKay sztárparádés filmje, a Ne nézz fel!, amiben a legfontosabb szerepekben Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett és Jonah Hill látható, és ami egy óriási szatíra arról, milyenek is vagyunk mi emberek így 2021 végén valójában.

 

 

Az adás végén sorra vesszük azt is, milyen filmekre készülhetünk 2022-ben: röviden itt erről annyit mondhatunk, hogy ha minden jól megy és a világjárvány is úgy akarja, akkor nem fogunk unatkozni, és bőven lesz miért moziba járni és a tévéképernyők elé ülni jövőre.

 

Hallgassa, aki úgy érzi!