Mozizgatunk: amikor megláttuk a hárommellű nőt 4K-ban...

Ez Az emlékmás tényleg az Az emlékmás volt, mégis, mennyire más volt minden a Marson.

2020. november 04. 20:09

Mozizgatunk: amikor megláttuk a hárommellű nőt 4K-ban...

Gedzo még ma is egyedül mozizgatott, Kovács M. Norbert kollégánk még lábadozik, reméljük, jövő hétre visszatér. Ennek az adásnak is volt vendége: Vajda Erzsébettel, a UIP Duna Film ügyvezető igazgatójával beszélgetett Gedzo a filmforgalmazásról, a jövőről a koronavírus-járványban, de szó volt a szinkronról, a címadásról is.

Majd átismételtük Az emlékmást – a harminc éves évfordulóra digitálisan felújították.

Az újdonságot Roy Andersson Történetek a végtelenségről című mozija jelenti, a 100-as listáról hősünk a Kutyaszorítóban című filmet nézte meg.

A hét premierfilmje pedig a Boszorkányok.

Mozizgatunk · Második évad - Tizennyolcadik rész · 2020.11.04.

 

Most is van játék!

Annak, aki nyerni szeretne egy kétfős belépőt a Belvárosi Mozi bármelyik (nem kiemelt helyáras) vetítésére, ismét egy ikonikus filmzenét kell felismernie, és megírni a hozzá tartozó film címét és a zeneszerző nevét a Szeged.hu Facebook-oldalára ennek a cikknek a megosztásához, vagy a Mozizgatunk Facebook-csoportba a podcast alá, és ha ez nem lenne elég, a Belvárosi Mozi Facebook-oldalán is lehet játszani az ide kapcsolódó poszt alatt, szintén kommentben. A megfejtéseket november 10-én éjfélig várjuk. Utána sorsolunk, a nyertest minden esetben külön is értesítjük.

Előző adásunk nyertese: Apjok Dániel. Gratulálunk!

Hallgassa, aki úgy érzi!

Címlapon

mutasd mind