Mozizgatunk: A The Suicide Squad a legszórakoztatóbb szuperhősfilm, amit valaha láttunk!

Mozis, filmes podcastünkben ezen a héten magunkhoz képest kevés filmről mondjuk meg a tutit, de azokról viszont jó alaposan megmondjuk!

2021. augusztus 11. 22:11

Mozizgatunk: A The Suicide Squad a legszórakoztatóbb szuperhősfilm, amit valaha láttunk!

A nyár egyik nagy mozis dobása, hogy megjelent a 2016-os Suicide Squad kvázi-rebootja, amit ezúttal a Marvelnek a Galaxis örzői-filmeket készítő James Gunnra bíztak, és bár azokból a filmekből kiindulva sejteni lehetett, hogy nem lesz rossz a végeredmény, arra azért, bevalljuk őszintén, nem számítottunk, hogy a The Suicide Squad ennyire jó lesz.

Humoros, szórakoztató, könnyed, pont annyira veszi komolyan magát, amennyire kell, és úgy életszerű, hogy valójában semennyire sem az, a párbeszédeket viszont jobban el sem találhatták volna!

Hosszasan áradozunk James Gunn remekművéről, ami a maga kategóriájában tényleg egy remekmű: ilyen jó képregény- és szuperhősfilmet szinte biztos, hogy senki nem csinált korábban.

Aztán beszélgetünk még egy másik, jóval régebbi remek filmről, a magyar keresztségben a katasztrofális Erőszakik címet kapó 2008-as Martin McDonagh-film, aminek az eredeti címe köszönőviszonyban sincs a magyarral: In Bruges. A Colin Farrell és Brendan Gleeson főszereplésével készült film, biztosak vagyunk benne, hogy a pocsák magyar címe miatt sokakhoz nem jutott el annak idején, pedig biztosak vagyunk benne, hogy a 2008-as év legjobb filmjei között volt, és összességében is egy kifogástalan krimi-dráma-thriller-vígjáték kombó.

Mozizgatunk · Negyedik évad - Hetedik rész · 2021.08.11.

 

A fent említett két film mellett természetesen egy csomó más is eszünkbe jut, valamint elmondjuk a heti mozipremiereket és a moziműsort is, valamint beszélünk a 8. Vertigo Filmhétről is, ami csütörtökön kezdődik, a többi között a szegedi Belvárosi Moziban, és remek filmeket lehet majd nézni ennek köszönhetően.

Hallgassa, aki úgy érzi, most is olyan jó, mint mindig!

kmn

Címlapon

mutasd mind