Mozizgatunk: A Hab című új magyar vígjátéknak nincs miért szégyenkeznie, és mostantól mozijegyeket nyerhet, aki minket hallgat!

Ez filmes podcast-sorozatunk legfrissebb adása, ezúttal már játszunk is.

2020. szeptember 17. 16:27

Mozizgatunk: A Hab című új magyar vígjátéknak nincs miért szégyenkeznie, és mostantól mozijegyeket nyerhet, aki minket hallgat!

Megnéztük az új magyar, romantikus vígjátékot, a Habot, ami annál sokkal jobb, mint általában a magyar közönségfilm-vígjátékok, de azért bőven nem hibátlan. El is mondjuk, miért nem az.

Újranéztük A keresztapát, ami a filmtörténet klasszikusai között is a klasszikusok között szerepel, az IMDb szavazása szerint minden idők egyik legjobb filmje, össze is szedtünk néhány érdekességet, valamint szokásunkhoz híven több más film is eszünkbe jutott róla, például a 48 óra című Eddie Murphy-film és a magyar szinkronok meg a kereskedelemi tévécsatornák, ami elsőre elég valószínűtlenül hangzik, de valójában egyáltalán nem az, az adásból ki is derül, miért nem.

Mostantól minden adásban játszani is fogunk: akik felismerik az adás során elhangzó filmzenét, és megírják a Szeged.hu Facebook-oldalán, ez alatt a cikk alatt kommentben

tehát nem az oldalnak küldött üzenetben, hanem nyilvános kommentben (!), vagy megírják a Mozizgatunk Facebook-csoporban a podcast megosztása alatt, szintén kommentben,

azok között egy páros belépőt sorsolunk ki a Belvárosi Mozi egyik szabadon választott (nem kiemelt) vetítésére. A megfejtéseket vasárnap éjfélig várjuk, a nyertes nevét a következő adásban mondjuk el.

Mozizgatunk · Második évad - Tizenegyedik rész · 2020.09.16.

 

A fentieken túl az adásban szokás szerint átbeszéltük a héten a mozikba kerülő aktuális premiereket, ezek között szóba került

Végül pedig megpróbáltuk kiejteni a múlt szombaton véget ért szegedi Zsigmond Vilmos Nemzetközi Filmfesztivál nyertes alkotóinak neveit, de leginkább csak bénáztunk egy sort. Ez van, ha egy filmfesztivál ennyire nemzetközi.

Hallgassa, aki úgy érzi!

kmn

Címlapon

mutasd mind