Mozizgatunk: a 30 évvel ezelőtti Will Smithtől kezdve, Scarlett Johansson őrülten szexi hangján át a 86 éves Meseautóig

A mozik zárva, a bemutatók nagy része elhalasztva vagy streamre költözve, heti filmes-mozis podcast-sorozatunk mégsem áll le. Gedzo és Kovács M. Norbert egy órát bármikor okoskodnak filmekről, de még többet is. Itt a huszadik adás!

2020. november 18. 21:11

Mozizgatunk: a 30 évvel ezelőtti Will Smithtől kezdve, Scarlett Johansson őrülten szexi hangján át a 86 éves Meseautóig

A Mozizgatuk aktuális heti adása visszatért a megszokott kerékvágáshoz: Kovács M. Norbert levette a koronát és újra beült Gedzo mellé és a mikrofon elé. Csakhogy, ugye, idő közben bezártak a mozik, így aktuális heti mozipremierek, új filmek helyett inkább régebbiekről esett szó, meg majd a közeljövőben érkezőkről. És szinte mindenről, ami az előre eltervezett filmek kapcsán, meg úgy egyébként eszünkbe jutott.

Szerintünk a Mozizgatunk talán eddigi legsokszínűbb része jött össze, amiben Will Smithtől és a Kaliforniába jöttemtől indulva az élőszereplős Tom & Jerryn, a Hupikék törpikéken, a Die Hardon és a dán Pusher-trilógián keresztül, a című romantikus sci-fin és a Pieces of a Woman című Mundruczó Kornél-filmen át sikerült eljununk az eredeti Meseautóig, de persze a 2000-es remake is szóba került.

Meg még egy csomó minden, nem soroljuk fel, mert állítólag az internetnek is van határa!

Mozizgatunk · Második évad - Huszadik rész · 2020.11.18.

 

Játék ezúttal sincs, hiszen be vannak zárva a mozik, és mozijegyeket szoktunk sorsolni, viszont Gedzónak támadt egy ötlete az adás közben, hogy mivel lehetne áthidalni a problémát. Ez is kiderül a Mozizgatunk második évadának huszadik adásából.

Hallgassa, aki úgy érzi!

kmn

Címlapon

mutasd mind