Mit csinál a Belvárosi Moziban Enyedi Ildikó? Mikor jön Szegedre LeBron James? Eddig hányszor bulizott Gedzo a most 30 éves Sing Sing-ben? – Itt a Szeged Podcast ötvennyolcadik adása!

A címben olvasható kérdésekre mind választ kaphat az, aki meghallgatja heti városi, közéleti podcast-sorozatunk legújabb részét.

2021. szeptember 17. 22:17

Mit csinál a Belvárosi Moziban Enyedi Ildikó? Mikor jön Szegedre LeBron James? Eddig hányszor bulizott Gedzo a most 30 éves Sing Sing-ben? – Itt a Szeged Podcast ötvennyolcadik adása!

Friss adásunkban három téma mentén beszélgetünk vendégeinkkel lényegében bármiről, ami eszünkbe jut, szóval csak a szokásos:

  • a jövő héten kezdődő Zsigmond Vilmos Nemzetközi Filmfesztiválról Jávorszky Ivánt kérdezzük, aki egy különös magyar–mexikói-tengely kialakulásának mikéntjét is felvázolja a Belvárosi Mozi filmfesztiválja kapcsán, és az is kiderült, hogy miért jön el Enyedi Ildikó a fesztiválra, és miről lehet őt kérdezni, lehet-e egyáltalán.
  • egy új eredményjelző tábla kapcsán Kardos Péterrel, a Naturtex-SZTE-Szedeák elnökével beszélgetünk, de azért ennél jóval többről is szó lesz, például arról, hogy mit csinál a csapat Mongólia határában, mi a hozadéka a tavalyi remek szereplésnek, mennyi pénzből gazdálkodnak és abból mit lehet kihozni, és hogy mikor jön Szegedre LeBron James, játszani, vagy csak várost nézni.
  • a város legendás szórakozóhelye, a Sing Sing harmincadik születésnapja kapcsán pedig egyrészt saját élményeinket, emlékeinket és Gondolatainkat osztjuk meg a hallgatókkal, pláne Gedzo, aki egy időben kis túlzással a Sing Singben élt, majd felhívjuk Kovács Ádámot, a klub jelenlegi tulajdonosat, akit a szombati születésnapi buliról kérdezünk, de nem tudunk (és nem akarunk) elmenni amellett sem szó nélkül, hogy mekkora a felelőssége egy ilyen jubileum kapcsán egy olyan klubtulajnak, aki midössze pár hónappal idősebb, mint maga a klub, amit most tulajdonosként ünnepel az akár szüleivel egyidős közönséggel.

 

Az adás végén programokat is ajánlunk jól, ahogyan azt tenni szoktuk, úgyhogy ezúttal is érdemes bennünket hallgatni!

kmn

Címlapon

mutasd mind