Miért és hogyan lett szitokszó a feminizmus? – Szeged Podcast 134.

Mit jelent valójában? Mit kellene jelentenie valójában? Hogyan lehetne, kellene őszintén beszélgetni olyan kérdésekről, amikről férfiak és nők teljesen mást és másként gondolnak? Mit lehet elérni azzal, hogy leülünk beszélgetni ezekről a problémákról? Megpróbáljuk ezeket a kérdéseket is megválaszolni.
Garai Szakács László

2023. március 03. 20:00

Miért és hogyan lett szitokszó a
feminizmus? – Szeged Podcast 134.

Március 16-ára Nőügyi kerekasztalt szervezett a Momentum a nőhónapi akciójának részeként. Az esemény kapcsán Halász Noémivel, a Momentum szegedi alelnökével és Hajnal Edinával, a Jól-Lét Alapítvány munkatársával, kommunikátorral beszélgettünk azokról mindennapos problémákról, amiket a férfiak sokszor észre sem vesznek, nem értenek meg, nem fognak fel – és a beszélgetésből kiderült az is, nagyon sok olyan nő is van, akik szintén hasonlóan gondolkodnak, mint a férfiak.

 

Ezen túl a velünk kapcsolatos drámai változásokkal „foglalkoztunk”, úgy, ahogy szoktunk. Ezt szakszerűen dokumentáltuk is, íme két kép:

 

 

Az adás elején ott volt velünk Cservenák Zoltán, a Szeged Televízió főszerkesztője is, de aztán elhagyta az első kísérleti műsort, érthető okokból.