Izgalmas, trendi és vagány akar lenni a megújuló szegedi bábszínház, jövő héten SZINkópé Fesztivált szerveznek a ligetben: itt a Szeged Podcast harmadik adása!

Kiss Ágnes, a Kövér Béla Bábszínház új igazgatója volt a vendégünk, de több más mellett beszélgettünk a környékbeli túrázási lehetőségekről és a tűzijátékokról is. Ez a legfrissebb Szeged Podcast!

2020. augusztus 21. 21:14

Izgalmas, trendi és vagány akar lenni a megújuló szegedi bábszínház, jövő héten SZINkópé Fesztivált szerveznek a ligetben: itt a Szeged Podcast harmadik adása!

Már a harmadik Szeged Podcastet rögzítettük pénteken délután, úgyhogy egyre kevésbé írhatjuk, hogy vadonatúj podcast-sorozatunkat ajánljuk olvasóink figyelmébe, akik egyetlen kattintással válhatnak hallgatókká is, merthogy Gedzo és Kovács M. Norbert ezekben az adásokban nagyjából egy órán keresztül beszélget meghívott vendégeikkel bármiről, ami Szegeden érdekes, izgalmas, elszomorító, vagy bármi miatt szót érdemel.

Itt a harmadik adás:

Szeged Podcast · Szeged Podcast 003 · 2020.08.21.

 

  • Az adás első felében Kiss Ágnessel, a Kövér Béla Bábszínház új igazgatójával beszélgettünk arról, milyen színházat szeretne csinálni a Tisza Lajos körúton, hogyan és mivel tudtak készülni a következő évadra a járványhelyzetben, és szóba került egy közelgő rendezvényük, a SZINkópé Fesztivál is, ami lényegében az új vezetés első nagy dobása lesz az újszegedi ligetben, augusztus utolsó hétvégéjén.
  • Gedzo szeret bringával túrázni, ezért szokott is, jó sokat, úgyhogy elmondta, merre és hogyan érdemes menni a környéken, ha valaki aktívan szeretne kikapcsolódni, de nem szeretne sok pénzt költeni.
  • Ezen kívül egyebek mellett az elmaradó augusztus huszadikai rendezvények kapcsán szóba kerültek a tűzijétékok is, az adásnak azt a részét a priotechnikai szakemberek valószínűleg nem fogják szeretni.

Hallgassa, aki úgy érzi!

kmn