Itt mindent megtudhatsz az idei Oscarról, amit nem tudtál eddig, vagy nem merted megkérdezni!

A Mozizgatunk podcast heti adásában mi más lehetne a téma, mint az idei Oscar-gála, és a jelölt filmek, színészek és alkotók esélyei! Szöllőskei Gábor filmes újságíróval beszélgettünk.
Kovács M. Norbert

2022. március 25. 22:30

Itt mindent megtudhatsz az idei Oscarról, amit nem tudtál eddig, vagy nem merted megkérdezni!

 

A Mozizgatunk podcastben soha nem titkoltuk, hogy ahogyan a filmes világ jelentős része, mi is nagy jelentőséget tulajdonítunk az Oscar-díjaknak és az Oscar-gálának. Hogyan is titkolhatnánk ezt, ha Gedzo 15-16 éve a Belvárosi Mozi Oscar-éjszakájának házigazdája, én meg törzsvendég vagyok ezeken az alkalmakon a kezdettől fogva, kettőnknek együtt meg van ez a mozis podcastunk, amit olyan sokan szeretnek a filmek szerelmesei (sic!) közül!

 

Szóval, az Oscar-gála hetén mi mást tehettünk volna, mint azt, hogy felhívunk egy avatott szakértőt, ezúttal Szöllőskei Gábort, a magyar Oscar-közvetítések egyik állandó szereplőjét, a Vox Magazin guruját, akivel ha nem is az összes, de néhány kategóriát átbeszéltünk, latolgattuk az esélyeket, és még egy csomó érdekesség szóba került, sőt, azon is méltatlankodtunk, hogy miért nincs magyar közvetítés idén.

 

Hallgassa, aki úgy érzi!