Gyermeket vár a világklasszis, visszatért a Móra-múzeum, már szervezik a következő SZIN-t: itt a Szeged Podcast második adása!

Márton Anita súlylökő, Hegedűs Anita, a múzeum sajtóreferense, és Kolonics Erika, a SZIN főszervezője voltak a vendégeink. De a 30. Thealter, a hétvégi rakpart, és a Gergő-liget is szóba került.

2020. augusztus 14. 19:29

Gyermeket vár a világklasszis, visszatért a Móra-múzeum, már szervezik a következő SZIN-t: itt a Szeged Podcast második adása!

A múlt héten indult a Szeged.hu vadonatúj podcast-sorozata, aminek egyszerűen csak a Szeged Podcast nevet adtuk, azóta eltelt pontosan egy hét, úgyhogy itt a második adás!

A hetente jelentkező, nagyjából egyórás műsorunk középpontjában Szeged áll, olyan dolgokról beszélgetünk, ami Szegeden érdekes, izgalmas, örömteli, bosszantó, elképesztő, vagy éppen elszomorító.

A műsor házigazdája az ismert rádiós, Gedzo, aki mellett kollégánk, Kovács M. Norbert ül még a mikrofon mögött, velük pedig különböző vendégek beszélgetnek az egyes adásokban.

A második adásba csak nőket hívtunk vendégül, nem direkt, de ha már így alakult, egy cseppet sem bántunk.

Itt a teljes adás:

Szeged Podcast · Szeged Podcast #002 · 2020.08.14.

 

Beszélgettünk

  • Kolonics Erikával, a SZIN főszervezőjével arról, milyen érzés 11 hónap munka után lefújni egy fesztivált, mit lehet tenni a már megvett jegyekkel és bérletekkel, valamint, hogy mik a terveik jövőre,
  • Márton Anita olimpiai bronzérmes, világbajnoki ezüstérmes, fedett pályás világbajnok magyar súlylökővel arról, hogy a minap bejelentette, gyermeket vár, és hogy ez miként változtatja meg a karrierjét, készül-e a jövő évi olimpiára, és ha igen, hogyan,
  • Hegedűs Anitával, a Móra Ferenc Múzeum sajtóreferensével a ma újranyitó, felújított múzeumról, és arról, milyen volt megélni belülről a bezárást, a másfél éves felújítást, hogyan és mivel bővült a múzeum, mivel készülnek mostanában.

Ezen kívül a második adásban szóba került még röviden 

Hallgassa, aki úgy érzi!

kmn

Címlapon

mutasd mind