Guardians és a nagy Super Bowl-várás - Szeged Podcast 131.

Mi másról beszélhetnénk ezen a pénteken, mint az amerikaifociról, a világ sportjának egyik legjobban várt döntőjéről. Hozzáértő vendégünk is van, még ha Colts-drukker is: Baranyi Ernő, a Guardians vezetőedzője.
Garai Szakács László

2023. február 10. 20:01

Guardians és a nagy Super Bowl-várás
- Szeged Podcast 131.

Az Amerikai Egyesült Államokban éppen véget ér az NFL szezon, itthon viszont hamarosan kezdődik a magyar bajnokság. És mivel Szegeden nemcsak beszélni lehet az amerikaifociról, hanem játszani is lehet, a Super Bowl előtti péntekre meghívtuk vendégnek Baranyi Ernőt, a Guardians Amerikai Futball Club vezetőedzőjét, akivel előbb egy kicsit a csapatról, az előttünk álló szezonról beszélgettünk, majd utána rákanyarodtunk az NFL nagydöntőjére.

 

Kiderült, mindhárman nyugodtan nézhetjük a finálét abból a szempontból, hogy egyikünk csapata sincs ott. Gezdóval meg velem kapcsolatosan ez nem volt újdonság, hiszen tanult kollégám idén a Billsnek drukkol, én meg amióta nézem, tudom az NFL-t a Packersnek. Baranyi Ernő meg az Indianapolis Coltsért szorít. Megtippeltük a győztest, azt is megmondtuk mindhárman, hogy miért nyer az a csapat, amelyikre gondoltunk, sőt, én még két lehetséges végeredményt is mondtam.

 

És beszéltünk a Super Bowlhoz kapcsolódó dolgokról, például a rituális zabálásokról is.

 

Majd még maradtunk egy kicsit Amerikában, meghajoltunk ugyanis LeBron James teljesítménye előtt is.

 

 

Vélemények

mutasd mind