Felhívott telefonon Karácsony Gergely, és olyat mondott, hogy egy egész adás lett belőle – Itt a Szeged Podcast hatvankettedik adása!

Heti közéleti podcast-sorozatunk legújabb adása Gedzóval és Kovács M. Norberttel.

2021. október 15. 21:18

Felhívott telefonon Karácsony Gergely, és olyat mondott, hogy egy egész adás lett belőle – Itt a Szeged Podcast hatvankettedik adása!

Ezen a héten nem hívtunk vendéget, hanem ketten beszélgettünk Gedzóval egy órán keresztül aktuális ügyekről, mert néha ilyen is kell. 

Persze, az „aktuális ügyekről” valójában azt jelenti, hogy szinte csak az ellenzéki előválasztás volt a téma, meg minden olyasmi, ami annak kapcsán az eszünkbe jutott. És elég sok minden jutott az eszünkbe. Például

  • hogy milyen kapcsolat lehet a YouTube új magyar előfizetői és a Fidesz kampánya között,
  • hogy az évente több mint százmilliárd forinttal kitömött MTVA milyen alternatív valóságot gyártat az irányítása alá tartozó MTI-vel,
  • hogy meddig lehet fokozni a rivalizálást az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek között, és két hét múlva mi lesz a most kimondott erős szavakkal, vagy
  • hogy egyáltalán mit ígérnek nekünk az ellenzéki jelöltek és mit ígér közben Orbán a jövő tavaszi parlamenti választások utánra.
  • És hogy kap-e majd személyesen Gedzo 80 ezer forintot (vagy akármennyit) a kormánytól,
  • hogy meghekkelhető-e az előválasztás, és
  • hogy tényleg szabadságharcos nemzet-e a magyar, vagy a közélet és a politika kapcsán már mindannyiunknak csak a morgolódás és végül a teljes apátia marad.

És ez még koránt sem minden!

Az adás végén még az időjárásról is szó esik, mert arról mindig lehet beszélni, pláne, hogy Gedzo jövő héten már újra fagyizni készül.

Hallgassa, aki úgy érzi! Most is jó, mint mindig.

kmn

 

Címlapon

mutasd mind