Bringázás, vasútvillamosra várás, a C-konnektor éltetése, meg persze az előválasztás fontossága – Itt a Szeged Podcast ötvenkilencedik adása!

Kitértünk Hollandia felé, meg balra, Szeged-Rókuson, hiszen ott úgy jön át a vasútvillamos az összekötővágányon. És szó volt arról is, miért érdekes az ellenzéki előválasztás.

2021. szeptember 25. 12:12

Bringázás, vasútvillamosra várás, a C-konnektor éltetése, meg persze az előválasztás fontossága – Itt a Szeged Podcast ötvenkilencedik adása!

Kovács M. Norbertet helyettesítendő ugrottam be a Szeged Podcastba, ahol Gedzóval megdumáltunk néhány olyan fontos dolgot, amik mostanában történtek, történnek Szegeden, és jól megvan róluk a véleményünk.

Ezek azok:

  • kerékpározás, autómentes nap, bringás reggeli, fenntartható közlekedési módok, ez egészen addig elfajult, hogy eljutottunk Hollandiáig.
  • Vasútvillamos: megjelentek (végre valahára) Szegeden is újra, és elkezdték összegyűjteni a menetrendi közlekedés elindulása előtt kötelezően előírt kilométereket. Van egy kis híja, maradjunk ennyiben...
  • De beszéltünk arról is, miért lesz, lehet jó az, hogy (végre valahára, másodszor), sikerült elérni azt, hogy az Európai Unió előírja, az okoseszközök töltőcsatlakozóinak egységesnek kell lenniük.
  • És beszélgettünk az előválasztásról, de aki kampányt vár, az hiába vár. Nem mondtuk meg, kire, miért kell szavazni, sokkal inkább arról beszélgettünk, miért fontos, hogy először az országgyűlésiképviselő-választások előtt az ellenzéki jelöltek megméretik magukat azért, hogy tényleg a legjobb induljon minden egyes körzetben a kormánypárti jelölt ellen.

Hallgassa, aki úgy érzi!

gszl

<

Címlapon

mutasd mind