Az idei karácsonyban az a legjobb, hogy nem olyan, mint a tavalyi – Itt a Szeged Podcast 72, karácsonyi adása!

Ismert szegedieket kérdeztünk, hogyan és mivel töltik az ünnepeket: valószínűleg senkit sem lep meg, hogy valójában egy gasztroműsor lett az adásból!
Kovács M. Norbert

2021. december 24. 17:45

Az idei karácsonyban az a legjobb, hogy nem olyan, mint a tavalyi – Itt a Szeged Podcast 72, karácsonyi adása!

A magyar ember egy dolgot biztosan ugyanúgy csinál karácsonykor, mint a többi magyar ember: degeszre eszi magát. A Szeged Podcast idei ünnepi adásából röviden ezt a tanulságot vonhatjuk le. Az viszont, hogy miként, kikkel, és főleg mivel eszi tele magát az ember, már nem ennyire egyértelmű: ahány ház, annyi szokás, tartja a mára már közhellyé fajult mondás, de mint a legtöbb közhely, ez is igaz, és ezt tökéletesen igazolják is adásunk vendégei.

 

Idén is ismert szegedieket kérdeztünk arról, hogyan karácsonyoznak, miket esznek, mit csinálnak, és persze kivel-kivel egy kicsit az is szóba került, hogy milyen volt nekik és az általuk képviselt cégeknek, intézményeknek a 2021-es év, vagy éppen mivel készülnek az ünnepekre és az új évre.

 

Akikkel beszélgettünk, sorrendben:

 

  • Nacsa Norbert, a Rádió 88 ügyvezető igazgatója,
  • Sárosi Laura, 21-szeres országos bajnok tollaslabdázó, olimpikon,
  • Kovács Tamás, Szeged gazdasági alpolgármestere, valamint
  • Kiss Ágnes, a Kövér Béla Bábszínház igazgatója

 

és hogy kivel nem beszélgettünk, pedig még adás közben is folyamatosan kergettük, de valahogy mindig elmentünk egymás mellett? Az adásból ez is kiderül.

 

Hallgassa, aki úgy érzi!