Az 56. Super Bowltól a 100 éve született Göncz Árpádig: itt a Szeged Podcast 79. adása!

Heti közéleti podcastsorozatunk ezúttal Gedzóval, Garai Szakács Lászlóval és Kovács M. Norberttel. Vendég: Baranyi Ernő, a szegedi Guardians Amerikai Futball Club vezetőedzője.
Az 56. Super Bowltól a 100 éve született Göncz Árpádig: itt a Szeged Podcast 79. adása!

Magyar idő szerint február 14-én, hétfőn hajnalban játszák az amerikai amerikaifoci-bajnokság döntőjét, ekkor lesz az 56. Super Bowl, ami iránt jó pár éve Magyarországon is nagy az érdeklődés, a Szeged.hu szerkesztőségében is vannak rajongói a sportnak, köztük főszerkesztőnk, Garai Szakács László, és podcastmesterünk, Gedzo, akik mellé totál fogalmatlanként ültem be péntek délután, hogy megbeszéljünk a lehetőség szerint mindent, amit csak tudunk a Los Angeles Rams és a Cincinnati Bengals összecsapásáról.

 

A többi között kiderül az adásból, hogy miért mászkál a pálya szélén indokolatlanul sokan tűnő ember a meccsek közben, hogy miért walkie-talkie-znak a pálya szélén mindenféle emberek, és olyankor kikkel beszélnek, hogy Garai Szakács László hány évtizede követi nyomon az amerikaifoci-bajnokságot, hogy Gedzo hogyan szeretett bele a sportba, aztán pedig hosszan beszélgetünk Baranyi Ernővel, a szegedi Guardians Amerikai Futball Club vezetőedzőjével, akit persze nem csak a Super Bowlról kérdezünk, sőt! És persze a half time show-król is beszélgetünk, csak hogy legyen valami, amihez én is érdemeben hozzá tudok szólni, mert az adás végére tényleg teljesen nyilvánvalóvá válik, hogy nekem valóban fogalmam sincs erről a sportról. Bár azért azt még én is tudom, hogy kicsoda Tom Brady.

 

Az adás utolsó részében egy kicsit lapszemlézünk, egész pontosan a Szeged.hu elmúlt napokban megjelent érdekesebb híreit, cikkeit futjuk át, végül pedig a tegnap éppen száz éve született Göncz Árpádról beszélgetünk.

 

Hallgassa, aki úgy érzi!